bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gül: Dere geçerken at değiştirilmez

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15465
Teşekkür Edilme : 8

Gül: Dere geçerken at değiştirilmez Empty
MesajKonu: Gül: Dere geçerken at değiştirilmez   Gül: Dere geçerken at değiştirilmez EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 9:35 pm

Gül: Ali Demir ile ilgili, "Süreçten ben de rahatsızım ama dere geçerken at değiştirilmez" dedi.
Gül: Dere geçerken at değiştirilmez Abdull13
Türkiye Kupası final maçı için Kayseri'ye gelen Cumhurbaşkanı Gül, devre arasında gündeme ilişkin konuştu.

Hürriyet'in haberine göre Gül, "Normalde bizim bu konuda yapabileceğimiz birşey ya da müdahale durumumuz yok. Ama Türkiye öğrenciler açısından yoğun ve kritik bir sınav döneminden geçiyor. Bence dere geçerken at değiştirilmez" dedi.

DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ
"Yaşananlardan ve süreçten siz de rahatsız mısınız?" sorusuna Cumhurbaşkanı şu yanıtı verdi:

"Tabii ki rahatsızım. En baştan beri olaylar bu hale gelmemeliydi. Şimdi çok büyük bir tartışma yaşanıyor. Bu şifre meselesi de en başta tahmin ediyorum özellikle güneydoğu ve doğuda bazı sınıflarda toplu cevaplandırma olmasın, bunu engellesin diye düşünülmüş. Ama sonra işler iyice karışık bir hale geldi. Yine de bu kritik dönemde acil adım atmanın doğru olmadığını düşünüyorum."
http://bayatekmek.yours.tv

Gül: Dere geçerken at değiştirilmez
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cansu Dere ve Cem evleniyor