bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Erdoğan'ı durdurup iş istedi

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15463
Teşekkür Edilme : 8

Erdoğan'ı durdurup iş istedi Empty
MesajKonu: Erdoğan'ı durdurup iş istedi   Erdoğan'ı durdurup iş istedi EmptyPerş. Mayıs 12, 2011 3:04 am

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan iki üniversite bitirdiğini söyleyen genç kız iş talebinde bulundu.
Erdoğan'ı durdurup iş istedi Erdoga12

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nde toplu açılış töreni yapıp makam otomobiline yönelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan iki üniversite bitirdiğini söyleyen genç kız iş istedi. Başbakan, genç kızı belediye başkanına yönlendirip yardımcı olmasını istedi.

İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİM İŞSİZİM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'daki toplu açılış törenini yaptıktan sonra makam otomobiline binmek salondan ayrıldı. Bu sırada Cemile Üye isimli genç kız, havaya kaldırdığı elinin iki parmağını göstererek "Sayın başbakanım, iki üniversite bitirdim, işsizim. İş istiyorum" diye bağırdı.

GENÇ KIZA YARDIMCI OLUN
Başbakan Erdoğan, iş isteyen Cemile Üye'nin yanına giderek görüştü. AK Partili Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı yanına çağıran Erdoğan, başkandan aldığı kartviziti genç kıza verdi. Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanı İça'ya da genç kıza yardımcı olmasını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp iş isteyen Cemile Üye gazetecilere "Liseyi ve iki üniversiteyi de dışarıdan bitirdim. Başbakandan iş istedim" dedi. Üye, mezun olduğu okulların isimlerini ısrarlı sorulara rağmen vermedi.
http://bayatekmek.yours.tv

Erdoğan'ı durdurup iş istedi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ABD Büyükelçisi ne demek istedi?
» Erdoğan ne demek istedi
» Danıştay ÖSYM'den bilgi istedi
» Kılıçdaroğlu, Şahin'den destek istedi