bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15465
Teşekkür Edilme : 8

Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm Empty
MesajKonu: Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm   Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 9:50 pm

Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm Beckenbauer_birakiyorAlmanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, Schalke 04'te oynayan Alman milli kaleci Manuel Neuer'in (25) transferi için 14 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.

Alman Bild gazetesinin haberinde, 20 milyon Euro isteyen Schalke'nin bu teklifi reddedebileceği belirtildi.

Bayern Münih kulübü yetkililerinden Uli Höness'in Neuer için astronomik bir miktar ödemeyeceklerini söylemesine rağmen, kulübün eski başkanı Franz Beckenbauer, Alman kaleci için daha fazla paranın gözden çıkarılabileceğini söyledi.

Beckanbauer, ''Hala yönetimde olsaydım, her şeyi kabul eder, gerekirse 50 milyon Euroluk teklif yapılmasını onaylardım'' dedi.
http://bayatekmek.yours.tv

Beckenbauer: Ben olsam 50 milyon Euro veririm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aquilani'ye 18 milyon euro veremeyiz
» Ölüsü 10 dirisi 20 milyon Euro
» Daum hakemi eleştirince 5 bin Euro ceza yedi
» Baros'a 9 milyon avro
» 516 milyon dolarlık korsanlık