Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaptığı özel toplantıda genç çalıştırıcıya sonuna kadar destek sözü verip, şampiyonluk için izleyecekleri stratejileri belirledi.
DİKKAT VE ÖZEN İSTEDİ
Şampiyonluğa ulaşması halinde Kocaman'a önümüzdeki sezon için her türlü imkanı sınırsız biçimde sağlayacağını bildiren Yıldırım, kalan üç haftada dikkat ve özen istedi.
Fenerbahçe'nin bu sezon mutlaka şampiyon olması gerektiğini kaydeden Aziz Yıldırım, üç maçı da kazanmak için üzerinde durulması gereken konuları aktarıp, genç teknik adamın görüşlerini dinledi. Başkan Yıldırım, Kocaman'a takımın şampiyon olması için yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek, oyuncuların da bunu bilmesi gerektiğini vurguladı.
KARABÜK'E GİDECEK
Bu arada sarı-lacivertli yönetim kalan son üç haftada hakem hatalarını anında eleştirme kararı aldı. Yönetim bugünden itibaren başlayacak final sürecinde hem federasyonun uygulamalarını, hem de hakemleri yakından inceleyecek, rakip Trabzonspor'un da suçlamalarına anında yanıt verecek.
Öte yandan Yıldırım'ın, hak mahrumiyeti cezası olmasına karşın Karabük'deki maça da gideceği ancak stada girmeyeceği bildirildi. Pazar günü yapılacak olan mali kongreden çıktıktan sonra yönetici arkadaşları ile Karabük'ün yolunu tutacak olan Fenerbahçe Başkanı, maçı İzmir'de olduğu gibi yine televizyondan izlemeden önce futbolcularla bir araya gelip onlara bir de konuşma yapacak.