bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İlkay resmen Dortmund'da

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15464
Teşekkür Edilme : 8

İlkay resmen Dortmund'da Empty
MesajKonu: İlkay resmen Dortmund'da   İlkay resmen Dortmund'da EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 2:29 am

İlkay resmen Dortmund'da Ilkay_5Almanya Birinci Futbol Ligi'nde forma giyen Türk futbolcular Bundesliga ekipleri arasında kapışılmaya devam ediyor.

4 YILLIK ANLAŞMA YAPTI
Geçtiğimiz günlerde Hamburg'dan Hertha Berlin'e transfer olan Tunay Torun'un ardından bir transfer haberi de Nürnberg'in Türk kökenli futbolcusu İlkay Gündoğan'dan geldi. Genç Türk yıldız, sezonun bitimine iki hafta kala Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Borussia Dortmund'la dört yıllık anlaşma yaptı. 2012'e kadar Nürnberg'le sözleşmesi bulunan İlkay için Dortmund'un 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı.

EN BÜYÜK HAYALİ DEVLER LİGİ
Borussia Dortmund'a transferi ile alakalı Zaman'a konuşan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, kendisine birçok teklifin geldiğini ancak Dortmund'u hedefleri olan bir takım olduğu için tercih ettiğini söyledi. Kendisinin de hedefleri olduğunu belirten İlkay, "Borussia Dortmund bu sezon Bundesliga'da şampiyonluğu garantiledi. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Hedefleri olan bir takım. Dortmund'u tercih etmemde bunların çok büyük etkisi var. Almanya lig şampiyonluğunu yaşamak ve Devler Ligi'nde başarılı olmak en büyük hayalim." dedi.

"KLOPP ÇOK İSTEDİ"
Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un kendisini çok istediğini, kendisiyle çok yakından ilgilendiğini açıklayan İlkay, "Benim transferimde en büyük pay sahibi antrenör Jürgen Klopp oldu. Israrla beni istemesi ve çok yakından ilgilenmesi benim ikna olmamı sağladı. Çok deneyimli bir çalıştırıcı. Ondan çok şeyler öğreneceğime inanıyorum. Klopp'la kendimi daha da geliştireceğim." diye konuştu.

"NURİ'NİN YERİNE GELMEDİM"
Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin'in yerine transfer olmadığının altını çizen İlkay, kendisini Dortmund'un altı aydan beri istediğini ve görüşmeler yapıldığını ifade ederek, "Basında çıkan 'İlkay Nuri Şahin'in yerine alınıyor' sözleri gerçeği yansıtmıyor. Kaldı ki Nuri Şahin'in Real Madrid'e transferi henüz netlik kazanmadı." dedi.

İspanya ve Bundesliga'dan birçok kulüpten transfer teklifi aldığını da hatırlatan İlkay, Dortmund'un doğduğu bölgeye ve ailesine yakın olmasının kendisini sevindirdiğini, bunun da başarılarılı olmasına daha fazla katkı yapacağına inandığını söyledi. Daha önce Schalke 04 ve Bochum takımlarında oynayan İlkay bu sezon Nürnberg forması altında çıktığı 24 Bundesliga maçında 5 gol ve 3 asist yapma başarısı gösterdi. bounce bounce bounce bounce bounce bounce
http://bayatekmek.yours.tv

İlkay resmen Dortmund'da
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PKK saldırıyı resmen üstlendi