bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15467
Teşekkür Edilme : 8

Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele Empty
MesajKonu: Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele   Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 10:02 pm

Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele Ozerhun_cok_ciddi_oynadikBeko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka'yı 86-83 yenen Efes Pilsen'de, genel menajer Engin Özerhun, ortaya koydukları mücadeleden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Engin Özerhun, hem Beşiktaş Cola Turka, hem de kendileri için önemli bir maç oynadıklarını aktararak, "İlk yarıda yaptığımız basit hatalarla içerden çok sayı yedik. Daha sonra ise bu olumsuzluğu gidermeyi bildik. Özellikle son periyotta çok iyi oynadık. İyi mücadele ederek kazanmayı bildik. Bizim için önemli olan nasıl bir mücadele ortaya koyduğumuzdu. Bana göre de bu konuda başarılıydık" diye konuştu.

Önlerindeki maçlara tek tek baktıklarını söyleyen Özerhun, adım adım gitmek istediklerini anlatarak, "Takımda istediğimiz şeyi görmemiz bizi sevindiriyor. Son 1 aylık süreçte, Fenerbahçe Ülker maçını kaybetmemize karşın iyi oynuyoruz. İsteğimiz, sezon sonuna kadar bu oyun seviyesini koruyabilmek" ifadelerini kullandı.
http://bayatekmek.yours.tv

Özerhun: Önemli olan gösterdiğimiz mücadele
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Müthiş mücadele Fenerbahçe Ülker'in
» Türk olan yabancı futbolcular
» 14 yıldır Başbakan'ın yanında olan isim konuştu
» Ünder: Beşiktaş maçı çok önemli
» Toprak: Önemli bir adım attım