bayat ekmek
bayat ekmek
bayat ekmek
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bayat ekmek

Online oyun, futbol, siyaset, aşk, mankenler, resimler, ünlüler, müzikler, filmler

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İnternete filtrede geri adım yok

YazarMesaj
MelihEyup
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
AdminOlarakBilinenYaşamFormu
MelihEyup

Tecrübe Puanı : 15463
Teşekkür Edilme : 8

İnternete filtrede geri adım yok Empty
MesajKonu: İnternete filtrede geri adım yok   İnternete filtrede geri adım yok EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 6:27 am

İnternete filtrede geri adım yok 627094_detayBazı çevrelerin ‘internetin sonu’ olarak değerlendirdiği 22 Ağustos’ta başlayacak internete filtre uygulaması konusunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK) ‘uygulamadan dönüş yok’ mesajı geldi. BTK bünyesindeki Telekomünikasyon İletişim Başkanı (TİB) Fethi Şimşek, benzer yöntemlerin ABD, Almanya, İngiltere ve Avusturya gibi ülkelerde de olduğuna dikkat çekti. Uygulamanın kullanıcılar için mevcut internet erişimlerine hiçbir değişiklik getirmediğini savunan Şimşek, işlemin, ilgili yasaya göre çocuk ve ailenin korunmasına dönük olduğunu anlattı. Şimşek, “Güvenli İnternet Hizmeti, kullanıcılara filtreli alternatif internet hizmetleri sunar” dedi. TİB internette kullanıcılarını, “aile”, “çocuk”, “yurtiçi” ve “standart” olarak ayırmış ve bu kategorilere uygun paketler geliştirmişti.

‘ÖZGÜRLÜK KISITLANIYOR’ ALGISI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BTK İkinci Başkanı Ayhan Beydoğan ile TİB Başkanı Fethi Şimşek’i kabulünde, 22 Ağustos’ta başlayacak uygulama da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Gül, “Özgürlükler kısıtlanıyor algısı oluşmaz mı?” diye sordu. Yetkililer, “Standart pakete üye olanlar, istediği siteye girebilecek” dedi.
Olcay Aydilek-HT EKONOMİ

Anahtar Kelimeler
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, İnternete filtre
http://bayatekmek.yours.tv

İnternete filtrede geri adım yok
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adım adım hedefe
» BTK Başkanı: İnternete girmeye korkuyorum
» Lippi geri dönmek istiyor
» Finalde ilk adım Fenerbahçe'den